Jön a Litecoin kamatozás?

spot_img

Megnyílt az út a Litecoin kamatozás felé: a Litecoin Alapítvány, a Litecoin fejlesztése mögötti szervezet együttműködést kötött a Cred-del. A Cred segítségével gyakorlatilag stake-elni lehet majd a Litecoint. 

A Cred egy hitelkártyákkal működő hűségrendszer, ami a blokkláncon tárolt kamattörténetek megőrzését tűzte ki céljául. Ha a hitelkártyás számláidat a Cred segítségével, automatikusan fizeted be, ún. Cred pontokban részesülsz, ami felhasználhatsz jutalmak beváltásához, pl. Airbnb kuponokra. A Cred ötlete Dan Shatt-tól származik, aki ezt megelőzően a PayPal-nál töltött be vezető funkciót.

A tegnap publikált sajtóközleményből az derült ki, hogy lekötés esetén a Cred felhasználói akár évi 10%-os kamatot is kaphatnak Litecoin kriptopénzükre. A Litecoin Alapítvány részéről azért tartják fontosnak ezt a lépést, mert a platform még több likviditást tud biztosítani az LTC-nek.

Valószínűleg az olyan, egyre népszerűbb hitelezési platformok nyújtották az ötletet, mint a DeFi, vagy az InLock.

Az LTC jeleneg egy erős, 75$-os ellenállás alatt mozog. Én a 30 napos mozgóátlag tesztjére számítok a közeljövőben, amit ha sikerrel veszünk, megindulhatunk felfelé.

LTCUSDT kereskedés a Binance-en >>

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img