A Tron blokkláncon folytatja tovább a Steemit

spot_img

A legnagyobb blokklánc alapú blogger oldal stratégiai megállapodást kötött a Tron Alapítvánnyal. Ennek keretében a Steemit, annak kriptopénze a STEEM és várhatóan több ezt használó dApp is a Tron blokkláncára fog átköltözni.

A Steemit alapjait még Dan Larimer rakta le, aki később otthagyta a projektet, hogy új vállalkozására, az EOS fejlesztésére koncentrálhasson. A Steemit egy olyan blog és fórumrendszer, aminek íróit és olvasóit is kriptopénz jutalmakkal ösztönzik arra, hogy aktív részesei legyenek a közösségnek. Az ezt működtető Steem blokkláncra később olyan decentralizált alkalmazások épültek rá, mint például a DTube videós oldal, az APPICS Instagramm klón és az Actifit fitnesz app.

A Steemit költöztetése után, a TRX tulajdonosokat különböző akciókkal fogják ösztönözni arra, hogy kipróbálják a Tron blokkláncra érkező új dApp családot, ami STEEM nyereményjátékok és airdroppok formájában valósulhat meg.

A Tron korábban már sikerrel csábította át magához a STEEM ökorendszer talán legismertebb alkalmazását, a DLive streamer oldalt, aminek a világ legsikeresebb youtuberével, PewDiePie-al is sikerült megállapodást kötnie.

Ha szeretnétek többet is megtudni a Steem működéséről, figyelmetekbe ajánlom fórumozónk, Miki beszámolóját. Az írás közel másfél éve készült, így nem naprakész, de gyorstalpalóként még ma is jó átfogó képet ad a hozzá kapcsolódó oldalak működéséről.

Steem felhasználói teszt – már termékbemutatók készítésével is kereshetünk kriptopénzt

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img