Binance Cloud: saját tőzsdét mindenkinek

spot_img

A Binance egy hete harangozta be érkező felhőszolgáltatását, aminek részleteiről tegnap rántotta le a leplet az oldal vezetője.

Binance Cloud: új szolgáltatást fog bejelenteni a tőzsde

A Cloud indulásával a Binance egy olyan keretrendszerhez kínál hozzáférést, aminek a segítségével minden vállalkozó kedvű partnerük megnyithatja a saját (akár határidős) tőzsdéjét, amibe banki szolgáltatásokat és fiat-kripto váltási lehetőségeket is beleintegrálhat.

A Binance szerint a velük való együttműködés számos előnnyel járhat, például sok fejlesztési költség takarítható meg a kulcsrakész megoldásuk használatával, az induló oldalak pedig rögtön osztozhatnak a Binance.com fő tőzsdéjének likviditásával is. A partnereknek lehetőségük lesz saját coinok felvételére, staking szolgáltatások indítására és ICO-k szervezésére, miközben a felhőn keresztül a Binance gondoskodik a testvéroldalaihoz befizetett kriptopénzek biztonságos tárolásáról is.

A Cloud oldalán lévő ismertető alapján, a Binance elvárja, hogy partnerei az adott ország törvényeinek megfelelve indítsák el szolgáltatásukat, ám a papírmunka végeztével 3-5 napos határidővel tudják vállalni egy új váltó elindítását.

A fentiek alapján a partnerek legfőbb feladata saját hazájuk lakosságának megszólítása lesz, illetve hogy egy honosított felhasználói felületen, anyanyelvű ügyfélszolgálat biztosításával tegyék lehetővé egy kriptotőzsde használatát.

A Binance partnereként mindenkinek, aki rajtunk keresztül regisztrál (vagy regisztrál újra) az oldalra, 20%-os visszatérítést tudunk biztosítani a tőle levont kereskedési jutalékokból. Ha érdekel az ajánlat, klikkelj erre a linkre.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img