Nem igazán változott Buffett véleménye a Sun vacsora óta

spot_img

Ahogy arról mi is beszámoltunk, több ízben is, Justin Sun, a TRON ellentmondásos vezetője, több más prominenes kriptopiaci szereplővel együtt találkozott az omahai orákulumként is ismert világhírű befektetővel, Warren Buffett-el. A bő három órás ebéd 4,5 millió dollárjába került Sun-nak, ezt az összeget a San Franciscó-i hajléktalanok ellátására fordítja Buffett alapítványa.

Ahogy az a fenti videóinterjúban is látható, Buffett véleménye a kriptopénzekról cseppet sem változott, ismét hangoztatta a “klasszikus” álláspontot, miszerint semmilyen belső értékkel nem bír egy kriptopénz, csak arra számíthatunk “húsz év után is”, hogy a “következő ember” többet ad majd érte, miután ő kerül bajba, és így tovább.

Magával a találkozóval amúgy roppant elégedett volt, hiszen “remekül viselkedtek” a fiatal vendégei, remek eszmecsere zajlott. Azt is hozzátette, hogy ugyanúgy nem sikerült Sun-nak változtatni az ő véleményén, mint ahogy neki sem sikerült az övén. A riporter kérdésére, miszerint milyen érzés birtokolni a bitcoint, amit Sun-tól kapott a születésnapjára, Buffett kissé meglepő választ adott:

Nem birtokolok semennyi bitcoint sem.

Buffett elővette a “bűnözők pénze” narratívát is, hogy miért volt szükség még egyet belerúgni a vendégeibe miután fizettek is, ajándékot is vittek, kedvesek is voltak, tisztelettudók is, azt mi nem tudhatjuk. Ha szeretnéd jobban érteni a kriptopénzek világát, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, kezdj el tanulni még ma!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img