Egy cápa a szomszédból és a bitcoin

spot_img

Kanadában, és az USA-ban hosszú évek óta celebként ismert Robert Herjavec, a horvát származású vállalkozó, aki először egy IT biztonsági céggel lett kimagaslóan sikeres, majd a Shark Tank című műsor egyik befektetőjeként vált igazán ismertté. Egy interjú során az aranyról, mint befektetési, akár menekülési lehetőségről kérdezték a rutinos pénzembert, mire azt reagálta, hogy nem nagy rajongója az aranynak, hosszútávon gondolkodik, amit viszont például nagyon szeret, az a bitcoin.

Megfogalmazása szerint a BTC ára “sokszorozódni” fog, egyszerűen nincs más út, ez a dolog lényegéből adódik. Egészen pontosan a “quintuple” kifejezést használta, majd gyorsan hozzátette, hogy nem biztos, abban, hogy létezik ez a szó. A “quattuor” szó latinul négyet jelent, ebből származik a spanyol, az olasz, és más latin eredetű nyelvekben is a négyes szám elnevezése.

 

View this post on Instagram

 

Bitcoin price will “quintuple” in the long-term, @sharktankabc @robertherjavec tells @kitconews | Watch more on Kitco.com |

A post shared by Kitco NEWS (@kitconews) on

Úgy tűnik az igazán sikeres, nemzetközileg is ismert vállalkozók, befektetők két nagy táborra oszlanak – hasonlóan a társadalmak minden más rétegéhez -, vannak, akik lelkesek a Bitcoin modell kapcsán, mások kategórikusan életképtelennek gondolják az elképzelést. Azért érdekes ez, mert azt gondolnánk, hogy a komoly pénzemberek egyöntetű “igen”, vagy egységes, határozott “nem” véleménnyel rendelkeznek, úgy tűnik sokfélék vagyunk, ez független attól, hogy milyen vastag a pénztárcánk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img