Ennél egyszerűbb már nem is lehetne? Egyetlen gombbal adtak el több százmillió dollárnyi bitcoint

spot_img

24 millió felhasználójával a CashApp az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb fizetési alkalmazása, amivel az emberek megoszthatják egymás között a számláikat, de akár különböző részvényekbe, vagy bitcoinba is befektethetik a pénzüket. A cég tegnap tette közzé legfrissebb pénzügyi jelentését, ami szerint felhasználóik tavaly 516 millió dollár értékű BTC-t vásároltak rajtuk keresztül.

A beszámoló szerint egy átlagos bitcoin vásárló tavaly nagyjából $75 hasznot termelt a cégnek, ami a tranzakciókért levont 1.7%-os jutalék alapján, fejenként $1100-nak megfelelőt (~340 000 Ft) BTC-t befektetést jelentett.

Ha Magyarországon is lehetőség lenne rá, hogy 1.7%-os jutalékért, azonnali átutalással vásárolhass magadnak bitcoint, élnél a lehetőséggel?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

További érdekesség, hogy az alkalmazás szeptemberben alakította át a bitcoinok megvételére lehetőséget adó felületét, ami már lényegében csak egyetlen ‘vásárlás’ gombból és egy csúszkából áll. A korábbi, számok begépelését is lehetővé tevő dizájn elhagyása óta, kétszeresére nőtt a CashAppon belül első alkalommal bitcoint vásárló felhasználók száma.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img