Bikás jelek a bitcoin grafikonján

spot_img

Továbbra is a visszapattanást éljük a Bitcoin grafikonján. A március 12-i aljról már 50%-ot mentünk, ami több mint 2170 dollárt jelent. Jelenleg 6590 körül mozog a bitcoin árfolyama. Egyik kedvenc elemzőnk, Will Woo pedig olyan bikajeleket fedezett fel, amik további bizakodásra adhatnak okot a következő hónapokra.

Woo szerint a Bitcoin szép lassan elkezdett leválni az S&P 500-ról, az ötszáz legnagyobb amerikai vállalatot tömörítő tőzsdei indexről, méghozzá három nappal ezelőtt. Ami fontosabb, hogy az akkumuláció jeleit mutatja a grafikon, vagyis a kereskedők elkezdték a felhalmozást, bevásárlást. Ha ez igaz, akkor a kaotikus szakasz hamarosan véget érhet és most még diszkont áron vásárolható a Bitcoin.

Az S&P 500, az arany és a bitcoin árfolyama összehasonlítva. Az arany és a bitcoin elválik az S&P 500-tól. Az arany egy dupla aljat írt le, a bitcoin pedig egy akkumulációs mintát.

Egy kulcs indikátor jelzése is eléggé bikás képet fest. Az RSI egy olyan szinten áll, ahol a múltban mindig jó befektetés volt a bitcoin. „Senki sem ment még csődbe, ha ezen az RSI szinten vásárolt” – mondta Willy Woo.

Első Bitcoin vásárláshoz csak megbízható váltóhoz fordulj. Mi a Mr.Coin-t ajánljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img