Ha kapnál tízmillió forintot, melyik coint tartanád egy évig?

spot_img

A Binance vezér, vagyis CZ tweetje nyomán mi is “HODL játékot” hirdetünk, a virtuális, vagyis valós pénzmozgással nem járó felhívás modellje egyszerű. A kérdés az, hogy ha kapnál tízmillió forintot, azzal a feltételellel, hogy az ebből vett kriptopénzeket egy évig kell tartanod, akkor mit vennél?

A válaszokat kommentben várjuk, a válaszadás nehezebb, mint amilyennek elsőre tűnik. Hiszen már 5285 kriptopénz várja a befektetők kegyeit, bár tény és való, hogy ezeknek a projekteknek a java része jó eséllyel teljesen értéktelen, és értelmetlen, az árfolyamuk sosem fog növekedésnek indulni.

Ha tanulni szeretnél a kriptopénzek működéséről, iratkozz fel az ingyenes KriptoSuli leckesorozatunkra, email-ben kapsz néhány naponta egy könnyen emészthető, és könnyen értelmezhető, áttekinthető anyagot, jól felépített, követhető struktúrában. Megtanítunk kereskedni is, miután átadtuk a blokklánc technológia lényegét, és a kriptopénzek esszenciájába is bevezettünk.

Ha pedig többre vágysz, már aktív kereskedőként szeretnéd kamatoztatni a tudásod, akkor csatlakozz Discord csatornánkhoz, értesülj naponta hasznos tippekről szakértőinktől!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img