Piaci helyzetjelentés

spot_img

A Bitcoin ára az elmúlt pár napban újratesztelte az 5800 dolláros szintet és sikeresen pattant meg róla. Ez a szint azért fontos, mert a március közepén történt nagy beesés után ez volt a második szint, ahol támaszt talált az árfolyam (az első 4400 dolláron volt). Továbbá ez a szint adja a weekly low, vagyis a heti gyertya legalacsonyabb árát is és a 38.2%-os Fibonacci retracement szintet is – ha március 12-i eséstől húzzuk.

A megpattanás után egy újabb fontos szinten áll, 6300 dollár körül kereskedik jelenleg is.

Ahhoz, hogy a piac maga mögött tudja a zuhanást, határozottan 7618 felett kell zárnia a közeljövőben. Ha sikerülne, ez egy új optimista lökést adna a piacnak, ahonnan további pluszok felé tudnánk nézni. Emiatt ezt a szintet érdemes közelebbről figyelni.

Általánosságban elmondható, hogy az altok is követik a bitcoint kis mínuszokkal, az ETH, BCH, LTC, EOS is 2% körüli mínuszokban áll, csak az XRP tudott erősödni ezen a héten, +6,73%-kal.

A Waves és az ICON húzza a mai napot a piacokon, az előbbi 17-, az utóbbi 14 százalékos nyereséggel. Kereskedőink ma a BTC-t, az XTZ-t és a LINK-et játszották meg. Ezeket te is megrakhatod egy kriptotőzsdén, kereskedőink megadják neked a szignálok, belépő szintekkel, célárakkal és stop-loss-szal. Gyere fel a Discord szerverünkre vagy fizess elő a Kereskedési Tippekre.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img