Két kereskedési lehetőség, amire oda kell figyelned

spot_img

A járvány és az otthonülés idején talán neked is több időd van a grafikonokat és a piacokat figyelni.

Alább két grafikont hoztunk, amit az elkövetkező időszakban érdemes lesz figyelni.

BTC

A Bitcoin a négyórás grafikonján,  egy növekvő ékben mozog az árfolyam, ami tekintve, hogy egy downtrend előzte meg ezt a formációt, újabb lefelé mozgást jelez előre. Ha te is esést vársz, a short belépőt érdemes az alsó trendvonal alá tenni egy kicsivel, és a kiszállót kb. 5820 és 5600 közé tenni.

Elképzelhető, hogy nem törik le az alakzat, ekkora a BTC árfolyama 8000 dollárig is elmehet az ékben. Amíg azon belül marad, longot nem érdemes tenni, csak ha a felső vonal felett zár a bitcoin. Akármelyik irányba is szeretnél fogadni, a SimpleFX-en egy kattintással tudsz short vagy long pozíciót nyitni.

USOIL

Ha a Bitcoinon kívül mással is szívesen kereskednél, ajánljuk pl. az olajat, aminek az árát most a hírek mozgatják. Ezen a napon a nyersolaj ára 25%-ot ugrott, miután a régóta húzódó orosz-szaúdi konfliktus kapcsán Trump pozitív fejleményekről számolt be a Twitteren. Állítólag a két legnagyobb olajtermelő vállalat 10 millió hordóval kevesebbet fog termelni a következő időszakban, vagyis visszaszorul majd a kínálat

. Az olaj árának rég nem látott beesése után ezzel egy pozitívabb időszak kezdődhet, bár egy ekkora gyertya után rövidtávon valószínűleg még lefelé nyomja majd a piac az árakat. Egy másik friss pozitív hír, hogy Kína elkezdte bővíteni az olajtartalékait az olcsó árak miatt és ebben az évben ez a folyamat még folytatódni fog.

Ha nem tudod, hogy az olajjal, vagy más nyersanyagokkal hogyan tudsz kereskedni, akkor ajánljuk a SimpleFX nevű tőzsdét, ahol USOIL néven találod meg az olaj CFD-jét. Itt a kriptopénzek mellett rengeteg, hagyományosnak számító értékpapír származtatott szerződéseivel tudsz kereskedni pofonegyszerűen.

A SimpleFX-en USDT-ben is tudod vezetni a számládat, nincs minimum belépő szint és demószámlával bármikor elkezdhetsz gyakorolni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img