Ezt tudtuk meg a CoinMarketCap felvásárlásáról

spot_img

A Cryptopotato készített egy koránt sem mélyinterjút a CoinMarketCap CEO-jával, Carylyne Chan-el. Az interjú témája természetesen a héten véglegesített akvizíció, az oldal Binance általi felvásárlása volt.

A CoinMarketCap-et szinte minden kriptós ismeri és használja. A CMC a legismertebb coinokat listázó oldal, ahol árfolyamokat, tőzsdéket és mindenféle nyers adatot találsz több mint 5000 coinról.

A felvásárlás hírére felmerül a kérdés, hogy a bekebelezése után mi lesz a Binance tőzsde vagy a Binance Coin számaival az oldalon? A közösség elképzelhetőnek tartotta, hogy erőteljesen lejteni fog a pálya a BNB-nek és a Binance-nek, sokan az adatok hamisításától is tartanak.

A CMC CEO-ja természetesen ezeket igyekezett megcáfolni:

„A CoinMarketCAp továbbra is függetlenül, a Binance-től önállóan fog működni. Döntéshozáskor csak a CoinMarketCap érdekeit tartjuk szem előtt és olyan termékeken és szolgáltatásokon dolgozunk, ami az oldal felhasználói számára értékkel bírnak. ”

-reagált a kritikákra Carylyne Chan, majd hozzátette:

„Az egész csapat eltökélt abban az irányban, hogy senkit sem fogunk semmilyen előnyben részesíteni. Nekünk az az érdekünk, hogy a felhasználóink számára továbbra is megbízhatóak maradjunk. Emellett az irány mellett akkor is kitartunk, ha a Binance-nél emiatt nem kívánt pénzügyi következmények lépnek fel. A Binance részéről már publikusan is elhangzott, hogy teljes mértékben támogatnak ebben minket.”

-közölte a CEO az interjú során.

A CoinMarketCap vételi áráról csak találgatások vannak, de a theblock információi alapján 400 millió dollárt fizetett ki a Binance az oldalért cserébe. Amíg a Binance.com egy hónapban átlagosan 18-20 millió oldalmegtekintést ér el, a CMC kb. 30 millió felett teljesít. A vásárlás hátterében állítólag ennek a forgalomnak a megszerzése szerepelt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img