Axie Infinity: arannyal jutalmaz az Ethereumon futó játék

spot_img

Az Axie Infinity egy Ethereum blokkláncon futó, Pokémon-szerű játék, amiben nekünk kell felnevelnünk, kiképeznünk, majd csatába vezetnünk a szörnyeinket.

Az Axie fejlesztői partnerkapcsolatot kötöttek egy arany tokenizálásával foglalkozó kriptós startuppal, a Digixxel, aminek keretében 1500 dollár értékű aranyérmét (AxieDGX) szórtak szét a játék világában. A coinok augusztus 2-ig véletlenszerűen fognak megjelenni a játékosok előtt, például a legyőzött ellenfelektől megszerezhető zsákmány formájában. Jóváírásuk a játékhoz csatlakoztatott Ethereum tárcában (pl: Metamask) történik meg, amit ezt követően akár pénzre is válthatnak a felhasználók.

Az egyes dropokból aligha fog bárki is meggazdagodni, mert 100 000 AxieDGX token értéke 1 DGX-el lesz egyenlő. ami jelenleg 1 gramm aranynak, vagyis nagyjából 60 dollárnak felel meg, ugyanakkor a világon most először lesz bárkinek is lehetősége arra, hogy valódi arany jutalomban részesüljön a játékáért.

A győzelemért járó AxieDGX mellett a játék a saját kriptopénzével, az SLP-vel is megjutalmaz minket, amit szintén pénzre válthatunk

A két fejlesztő csapat az akcióval arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a tokenizáció segítségével a jövőben olyan egymástól jelenleg fényévekre lévő iparágak is kapcsolatba kerülhetnek egymással, mint például az online gaming és a nemesfém piac, ami számtalan új üzleti modell kidolgozására adhat lehetőséget.

Tokenizált arany: mérsékelt kereslet mellett kedvező kilátások

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img