Crypto.com: megszűnik az MCO

spot_img

A Crypto.com ma reggel bejelentette, hogy megszűnteti az MCO tokent. Ennek helyét a jövőben az app másik kriptopénze, a CRO fogja átvenni. Az MCO tulajdonosok

1 MCO = 27.6439 CRO

árfolyamon válthatják át tokenjeiket, de azok, akik szeptember 2-ig megteszik ezt, 20%-os bónuszban,

1 MCO = 33.1726 CRO

fognak részesülni. A bónuszt stake-elt CRO formájában fogják jóváírni, amit legkorábban 6 hónappal az átváltás után lehet felszabadítani. Aki jelenleg is stakel CRO-t az appon belül, annak a bónusz megszerzése resetelni fogja a már meglévő staking számlálóját, tehát azt még legalább további 6 hónapon keresztül kell majd letétben tartania.

Az MCO-t november 2-án vezetik ki véglegesen a forgalomból. Aki legkésőbb addig nem váltja át a tokenjeit, az ezt követően többé már nem teheti meg és emelett elveszíti minden stake-elt MCO-val járó kiváltságát is.

Aki jelenleg stake-eli az MCO-ját, annak nem kell megijednie, az alkalmazásban ezek a tokenek is átválthatóak CRO-ra.

Aki tőzsdén tartja az MCO tokenjeit, az jelenleg csak a Crypto.com appon keresztül tudja őket közvetlenül CRO-ra váltani, de a támogatott kriptopénz párokon (BTC, USDT, stb.) természetesen még most is szabadon értékesítheti azokat.

A korábban MCO-val elérhető funkciók megmaradnak, de a megszerzésükhöz szükséges stake-elt mennyiség CRO-ban kifejezve megváltozhat. Az alap “Ruby” card például a jövőben 3.5-szer többe fog majd kerülni, mint most.

Az átváltásra a Crypto.com app minden oldalának alján elérhető gombra kattintva van lehetőség.

Az MCO megszüntetése a magyarázat szerint az alkalmazás egyszerűsítése miatt történik meg. Az MCO árfolyama 20%-kal növekedett a bejelentés hatására, mivel az átváltási programmal szeptember 2-ig annak értékét lényegében a CRO + 20% bónusz értékéhez rögzítették.

A Crypto.com igazgatója holnap délelőtt, magyar idő szerint 9 órakor fog tájékoztatót tartani a változásról.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img