Megnéztük, mit nem szeretsz a Kereskedési Tippekben és építettünk valamit, amit imádni fogsz

spot_img

Nem egyszerű követni a kereskedőket. Ezt biztosan te is tudod, ha legalább egyszer kipróbáltad a Discord szerveren működő Kereskedési Tippeket.

Amint a kereskedő elküldte a tippet vagy a szignált, neked fel kellett menned a tőzsdére és kézzel megjátszani azt. Erről akár lekéshettél, vagy pont egy rossz tradebe nyúlhattál bele és rendszeresen figyelned kellett a Discordot.

Ennek vége.

Létrehoztunk valamit, amivel néhány gombnyomásra másolhatod a kereskedő tevékenységét.

Azokról a jól bejáratott és megbízható kereskedőkről van szó, akinek az eredményeiről az elmúlt másfél évben rendszeresen beszámoltunk. Keny pl. egyszer +86%-ot hozott követőinek, egyetlen hónap alatt. Persze ez kiugrónak jónak számít, de havi szinten gyakran szállított +20 és +30% közötti eredményeket is. Balage rekordja +58% volt tavaly júliusban és azóta is szállítja a meggyőző eredményeket az őt követőknek. Hasonlóan Keny-hez gyakran +10% és +30% között tud teljesíteni.

Az eddigi visszajelzések alapján és a problémák megoldására építettük meg a CopyTrader Pro-t.

A CopyTrader Pro-val egyszerűen és automatikusan tudod másolni Keny-t, Balage-t és a többi kereskedőt. Automatikus másolással többé nem kell állandóan figyelemmel kísérned a Discord szerverünket és nem kell kézzel megtenned egyetlen tradet sem.

A kereskedő eredményei nagy pontossággal lesznek a te eredményed is.

A két nagyágyú mellett Coinhunter és Clockwork kereskedéseinek másolására is lehetőséged van. Hamarosan pedig két új kereskedő mutatkozik be a CopyTrader Pro-n, akiket a Kereskedési Tippekből már ismerhetsz.

Ahhoz, hogy elkezdj másolni a következőket kell tenned:

  • Regisztrálj a CopyTrader Pro-n és lépj be
  • Készítsd elő a Binance számládat, rajta azzal a tőkével, amit a másolásra fordítanál
  • Csatlakoztasd a Binance számládat a CopyTrader Pro fiókodhoz (erről részletes leírást találsz a honlapon és ezen a linken).
  • Az előfizetési csomag első lépésében állítsd be, hogy mekkora összeggel szeretnél másolni, majd fizess elő.
  • Válaszd ki a kereskedőt (vagy többet) és kattints a másolásra.

Tovább a CopyTrader Pro-ra>>

Akkor is megéri bekötni a számlád, ha nem akarsz másolni, csak könnyebben szeretnél tradeket feladni a Binance-re. A CopyTrader Pro-n egyidőben adhatsz fel take profit és stop-loss ajánlatokat. A trade feladás teljesen ingyenes.

Próbáld ki most a másolást és a trade feladást, regisztrálj a CopyTrader Pro-n.

A Kereskedési Tippek a Discord szerveren tovább működik, a kereskedők változatlanul megosztják tippjeiket, szignáljaikat. Ha viszont automatikusan szeretnéd őket másolni, akkor irány a CopyTrader Pro.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img