A pénz történetével népszerűsítik a kriptovalutákat

spot_img

A világ legnagyobb kriptopénz befektetési alapja az amerikai Grayscale, ami amellett, hogy 400 000 BTC (~4.8 milliárd dollár) felett rendelkezik, több altcoin vásárlását is lehetővé teszi ügyfelei számára. A társaság a mai nappal egy kriptovalutákatnépszerűsítő reklámkampányba kezdett, amit több Egyesült Államok-szerte fogható üzleti- és hírcsatornán (CNBC, MSNBC, FOX) fognak vetíteni.

A 30 másodperces spot szövege nagyjából így hangzik:

“Kezdetben különböző nyersanyagokkal, szerszámokkal, tehenekkel, gabonával és kagylókkal kereskedtünk, majd megjelentek a rézből, aranyból, ezüstből és gyöngyökből készített fizetőeszközök. Később az emberek úgy döntöttek, hogy ezek értékét már csak egy papírfecnivel fogják kifejezni, ami a végtelen pénznyomtatás miatt végül teljesen értéktelenné vált. Ennek az árát a jövő generációi fogják megfizetni. Ezért jött el a digitális pénzek ideje és hogy befektess a Grayscale alapjaiba. Válaszd a digitálist, válaszd a Grayscale-t.”

A Grayscale által támogatott kriptovaluták

A Grayscale tavaly egy arany ellenes reklámkampánnyal is próbálkozott, ez azonban nem aratott osztatlan sikert a nemzetközi kriptós közösség berkeiben. Sokak szerint az arany és bitcoin tulajdonosok alapvetően hasonló elveket vallanak, ezért rossz döntés volt egymás ellen hangolni a két tábort.

#dropgold: Felejtsd el az aranyat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img