Egy autista meteorológus a bitcoinerek új kedvence

spot_img

Frankie MacDonald egy 36 éves kanadai srác, akinél az autizmus tüneteit állapították meg. A fiú a betegsége ellenére egyike a világháló ismert arcainak. 10 éve indított Youtube csatornája több, mint 250 000 feliratkozóval és több tízmillió videó megtekintéssel rendelkezik, de a Twitteren is közel 120 000-en követik őt.

Frankie hobbija a meteorológia, videóiban pedig általában ezzel kapcsolatban osztja meg előrejelzéseit és ad ki figyelmeztetéseket, például ha egy közelgő zápor van kilátásban. Kitartása és elhivatottsága miatt sokan kedvelik őt, így a nemzetközi kriptós közösségben is hamar híre ment, amikor kiderült, hogy Frankie a Bitcoin iránt is érdeklődik.

Az elmúlt napokban több ezzel kapcsolatos rövid anyag is megjelent a srác csatornáján, amiből az egyik instant klasszikus mémmé vált. Ebben Frankie nem tesz mást, mint kimondja a Bitcoin szót.

Ma reggel ezt egyébként visszafelé is megtette:

A mém szót a fentiek kapcsán abszolút jó értelemben véve kell érteni. A kriptós közösség gyakorlatilag egy emberként dicsérte meg Frankie-t és több ezren ösztönözték arra, hogy készítsen még a fentiekhez hasonló felvételeket.

Habár az ő helyzete különleges, garantálható, hogy a következő hónapokban és években egyre több mainstream influenszer fogja majd kihasználni a Bitcoinban rejlő mozgósító erőt és próbál majd annak segítségével újabb követőeket szerezni.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img