Pornhub: ingyenes héttel érkezett meg a Bitcoin támogatás

spot_img

Napi 130 millió látogatójával a Pornhub a világ kilencedik legnépszerűbb weboldala, aminek prémium szolgáltatásaira mától kezdve Bitcoinnal (BTC) és Litecoinnal (LTC) is előfizethetnek az oldal felhasználói.

A nagyfelbontású videókhoz és privát tartalmakhoz hozzáférést biztosító csomagért havonta $9.99 értékű satoshi-t kell kipengetniük az érdeklődőknek, az első hetet most viszont ajándékba adja az oldal, ami némi vigasztalást jelenthet azok számára, akik lemaradtak az elmúlt hónapok nagy emelkedéseiről.

600%-os átlaghozammal ért véget a DeFi nyár

A Pornhub egyébként már 2018 óta támogat egyes kriptopénzeket (pl.: XVG, ZEN, TRX, USDT), de csak most nyitott a piacvezető coinok felé.

Egy márciusi felmérés szerint az oldalon két éve még elhanyagolhatóan alacsony volt az érdeklődés a digitális valuták iránt, mára viszont a rajtuk keresztül közvetítő kamerás modellek már több, mint 10%-a az ezeken alapuló kifizetéseket favorizálja. Ennek oka, hogy ezek használatával a hagyományosnál gyorsabb és olcsóbb tranzakciók mellett nem tartaniuk attól sem, hogy a pénzintézetek váratlanul befagyasztják a bankszámláikat.

A Pornhub bejelentése alatt egyébként egy népszerű modell, a 170 000 követővel rendelkező Brenna Sparks szóvá tette, hogy a Bitcoin és a Litecoin mellett, az Ethereum miért nem szerepel a támogatott fizetési módok között.

A 18+-os tartalmak mellett, a kriptovalutákról is rendszeresen tweet-elő lány bal karján egy Ethereum logót ábrázoló tetoválás látható. Bevallom nem volt könnyű olyat képet találni, amin egyéb belógó testrészek nélkül is látható az alkotás. 😉

Szereted a focit? Ha igen, akkor fogadj az európai topligákban és győzd le Magyarország egyik igazoltan legjobb tippmesterét. A részleteket erre a linkre kattintva olvashatod el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img