Közvetve megerősítették, hogy a PayPal is beszáll a kriptóba. A részvények 25%-os növekedésére számít egy vagyonkezelő

spot_img

A nyár folyamán röppentek fel először azok pletykák, hogy a PayPal is beléphet a kriptopiacra. A híresztelés most egy újabb forrásból nyert megerősítést.

Az Aspiriant egy független vagyonkezelő cég, ami 1000 milliárd dollár értékű magántulajdont kezel. A cég igazgatója néhány nappal ezelőtt adott interjút a CNBC-nek, amiben lényegében megerősítette a korábban kiszivárgott információkat.

A műsorvezető azzal kapcsolatban tett fel egy kérdést, hogy a cég befektetési portfóliójának miért éppen a PayPal az egyik leghangsúlyosabb eleme. Az erre érkező válasz szerint a jelenlegi koronavírusos helyzetben hatalmas az igény a digitális fizetési módokat lehetővé tevő szolgáltatásokra, aminek legismertebb képviselője, a PayPal egy ezzel összefüggésben lévő újdonság bevezetésére készül.

“Az emberek megszerették, hogy az otthonuk kényelméből tudnak vásárolni és úgy gondoljuk, hogy ez a trend nem csak átmeneti lesz, hanem azután is velünk marad, ha a dolgok visszatérnek a normális kerékvágásba. A döntésünket az is befolyásolta, hogy a PayPal jelenleg is azon dolgozik, hogy a kereskedők számára lehetővé tegye a kriptovalutás fizetési módok támogatását. Véleményünk szerint a kriptopénzek népszerűsége növekedni fog a következő évek során.”

A fentiekre alapozva az Aspiriant elemzői úgy vélik, hogy a PayPal részvényeinek értéke a következő egy év során akár 25%-kal is emelkedhet. A PayPal hivatalosan még nem erősítette meg az őket kriptóval összefüggésbe hozó híreszteléseket.

Szerinted a Bitcoin árfolyama ($10 951) a következő egy év során:

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img