Paul Tudor: a bitcoin most olyan, mint a korán vett Apple részvény

spot_img

Mi is beszámoltunk az egyik első mainstream befektetőről, aki a bitcoint is felvette portfóliójába, a milliárdokat kezelő Paul Tudor Jonesról több cikkünk is született, nem véletlenül. Az eddigi nyilatkozataiban tárgyilagos, száraz véleményt formált a bitcoinról, hivatkozott a pénznyomtatásra, az infláció veszélyeire és egyebekre a bitcoin vásárlás indokai gyanánt. Most azonban meglepően kedves szavakkal illette a vezető kriptopénzt.

Nem véletlenül jött az elismerés a milliárdos befektetőtől, elmondása szerint még annál is jobban szereti a bitcoint, mint májusban, amikor először kiterjesztette munkáját a digitális eszközre. Ismét az inflációra hivatkozott, ami véleménye szerint jelentősen “el fog szállni” a következő évek során a jegybank elmúlt hónapokban tett lépései, egészen pontosan a pénznyomtatás miatt.

Úgy látja, hogy a bitcoin körül rengeteg “nagyon-nagyon okos” ember van, akik mélyen hisznek a jövőjében. Elmondása szerint most bitcoint venni olyan, mint részt venni a Googleben, vagy együtt dolgozni Steve Jobsal a kezdetekben. Sokak szerint Tudor szavai egyfajta jégtörőként elérhetik, hogy további nagybefektetők döntsenek a bitcoin vásárlás mellett.

A témában írott összes cikkünk:

Ki az a Paul Tudor Jones?

Paul Tudor Jones: megvan az első nagynevű befektető, aki bitcoinba fektette ügyfelei pénzét

Bitcoin vásárlásáról nyilatkozott a milliárdos üzletember

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img