Binance Battle: a tőkeáttételes bitcoin kaszinó

spot_img

A napokban egy újabb menüpontra lehettek figyelmesek a Binance határidős felületének felhasználói.


A Battle, vagyis a párbajok során más, véletlenszerűen kisorsolt felhasználókkal mérkőzhetünk meg, pontosabban fogadhatunk arra, hogy a következő 5 perc során emelkedni, vagy esni fog-e az adott coin árfolyama. Jelenleg még csak a BTC/USD páron érhető el a funkció, de később máshol is bevezethetik.

A játék során fix téteket tehetünk meg 5, 10, 20 és 40 dollár értékben. Ha emelkedésre fogadunk, akkora a long, ha esésre, akkor a short lehetőséget kell kiválasztanunk. A tőzsde ezt követően megnyit nekünk egy 20x tőkeáttételes pozíciót, ami a következő esetekben zárulhat le:

  • Lejár az 5 perc és a tőzsde automatikusan bontja a pozíciókat
  • Két perc után bármelyik résztvevő dönthet úgy, hogy befejezi a párbajt az End Battle gombra kattintva.
  • A párbaj kezdetén a rendszer automatikusan meghatároz egy stop loss és take profit szintet. Ha ezek egyikét eléri az árfolyam, szintén automatikusan véget ér a küzdelem.
        • Stop loss: nyitó ár – nyitó ár * 0.13%
        • Take profit: nyitó ár + nyitó ár * 0.17%

A játékosok minden mecs után pontokat szerezhetnek, amiket nemsokára be is válthatnak valamire. Hogy mire, azt a Binance egy későbbi időpontban fogja bejelenteni.

A rendszer engem az Európában betiltott bináris opciós kereskedésre emlékeztet, ahol szintén azt kellett eltalálni, hogy X másodperc múlva hol fog állni az árfolyam. Ebben a rendszerben a legprofibb kereskedőknek sem volt sok esélye a győzelemre, az előny a levont jutalékok formájában mindig a ház oldalán volt. Ha valaki szerencsejátékként fogja fel valaki a Battle-t és el szeretne lottózni rajta néhány dollárt, annak jó szórakozást kívánunk hozzá, aki viszont kereskedni szeretne, annak inkább a váltó hagyományos tőzsdei felületét érdemes előnyben részesítenie.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img