Egy ezressel kevesebbet ér a Bitcoin ma

spot_img

Egy nagyobb ellenállásba ütközött tegnap a Bitcoin árfolyama, amikor a 18 500 dollárnál elutasításra talált az eddigi gyors növekedés. Az elmúlt egy napban azóta 1000 dollárt visszaesve, most 17 500 körül kereskedik.

A 18 500 dollár új éves csúcsot is jelentett és nagyon közel kerültünk a sokat emlegetett 2017-es csúcshoz, végül csak 1500 dollárral maradt el tőle az ár.

Mindenesetre, egy rekordot azért behúzott a piac: a piaci kapitalizáció új csúcson járt, 510 milliárd dollár felett. Ez annak ellenére történt, hogy az árfolyamnak nem sikerült új csúcsot leírnia, de mivel az aktív készlet nagyobb most, mint három évvel ezelőtt, a végeredmény is nagyobb lett. Ezzel megdőlt a 2018-as, januári csúcs.

Egy elég volatilis nap után az egy órás grafikonon már kirajzolódott egy háromszög a maga alsó és egy felső trendvonalával. Sok kereskedő az alsó trendvonalról ( 17 300 környéke) várja az elpattanást, ezért ezt a szintet lesz érdemes figyelni.

Tapasztalt kereskedőnk, Keny az Elliot hullám elméletet használva a BTC emelkedésére tett. Az elrugaszkodást a felső trendvonal (pirossal) visszatesztjére teszi.

Érdekelnek a részletek, a take profit és stop-loss szintek? Kereskedési Tippek szolgáltatásunkban szabadon hozzáférhetsz Keny és a többi kereskedő tippjeihez. Vedd ki a részed a bikapiacból most!

A BTC árfolyamának csökkenésével a kapitalizáció már csak 490 milliárd dolláron áll. Az altcoinok is követték a BTC-t az emelkedésben, majd az esésben: ma a legtöbb nagy altcoin +/- 1% -ot ment.

Kivéltelt képez az LTC, ami érintette a 80 dollárt is egy 11%-os növekedés után, illetve az ETH, ami tegnap elérte idei csúcsát 495 dollárral. Azóta visszaesett 473 dollárra.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img