XRP: egyre több tőzsde támogatja a SPARK airdroppot

spot_img

Több szolgáltató is bejelentette, hogy támogatni fogja az XRP tulajdonosok számára szervezett SPARK airdroppot. A Flair Network tokenjét nemrégiben a Ripple vezérigazgatója ajánlotta a közösség figyelmébe, a projekt célja az XRP és más blokkláncok közötti kapcsolat biztosítása lesz.

Az airdropban alapvetően kétféle módon lehet részt venni:

  • az XRP tokenek egy támogatott walletben történő elhelyezésével (erről a fenti cikkünkben adtunk bővebb információt),
  • egy eseményt felkaroló tőzsdére vagy appba történő beutalással.

Az ismertebb szolgáltatók közül a napokban a Bitstamp, a Kucoin, a Crypto.com és a Binance már biztosra jelezték, hogy felhasználóik meg fogják kapni az itt tárolt XRP-ik után járó tokeneket. Az airdropra december 12-én éjjel 1:00 óra körül fog sor kerülni, 1 XRP = 1 SPARK arányban. A továbbiakban a Binance által megosztott további részleteket fogjuk ismertetni.

  • Az airdrop előtt december 11-én éjjel ~11-ig lehet majd a tőzsdére beutalni az XRP-ket, a be- és kiutalásokat ezt követően az esemény idejére felfüggesztik. A nem véglegesített tranzakciókban (pending) lévő tokenek nem lesznek jogosultak az ajándékra, ezért aki a beküldés mellett dönt, ne halassza azt az utolsó pillanatokra.
  • A tőzsdén tárolt XRP-k közül minden normál walletben, hagyományos (spot) és határidős (futures) kereskedési ügyletben, valamint Binance savings számlán elhelyezett token jogosult lesz a SPARK bónuszra, a margin számlákon tárolt és kölcsönbe felvett XRP-k azonban nem.
  • Ugyancsak feltétel, hogy a részvételhez legalább 10 XRP-s egyenleggel kell rendelkezni. A Binance egyelőre nem garantálja, hogy a SPARK-ot felveszi a kínálatába, erről a későbbiek során fognak döntést hozni.

A Sparkot támogató szolgáltatók listája (hétfői adat, amin még nem szerepel minden fentebb említett oldal)

Az airdrophoz közeledve az XRP rég nem látott növekedésnek indult. A 3. legnagyobb kriptopénz árfolyama az első erről írt bejegyzésünk szeptember 21-i megjelenése óta a háromszorosára emelkedett. Amennyiben más nagy tőzsdék is bejeletenék a csatlakozásukat (és itt most elsősorban a Coinbase-re gondolok) az rövid távon további lendületet adhat az XRP-nek.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img