Ledger Nano X: 17 000 forinttal olcsóbb az egyik legnépszerűbb hardveres kripto tárca

spot_img

Ma vette kezdetét a Ledger november 30-áig tartó Black Friday akciója, aminek keretében jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni a gyártó által készített Ledger Nano S és Ledger Nano X walleteket. Az árengedmények megszerzéséhez a vásárlás során a BLACKFRIDAY20 kuponkódot kell megadni.

A francia cég által készített hardveres tárcák biztonságát egyedülálló módon állami tanúsítvány szavatolja. Az eszközökből 2017 óta már kétmillió példány talált gazdára.

“Egyesek úgy vélik, hogy a technológia fejlődése egyre nehezebben követhető. Hogy a személyes adataink védelme ma már lehetetlen feladat. Hogy az egyetlen biztonságos hely, a saját otthonunk. És hogy a kriptovaluták használata veszélyes. Mi a Ledgernél úgy hisszük, hogy a személyes adatok védelme mindenhol és mindenkit megillet. Hogy a biztonság és az egyszerű használhatóság nem zárják ki egymást. És hogy az értékeink megőrzésének legbiztosabb módja, ha a saját kezünkbe vesszük azok felügyeletét.”

Habár a Ledger Nano S és Nano X sok tekintetben hasonlítanak egymásra, az X változat a beépített bluetooth egységének és akkumulátorának köszönhetően útközben és bárhol, akár egy okostelefon segítségével is használható, míg a Nano S valamilyen vezetékes kapcsolatot (számítógépet vagy OTG kábelt) igényel.

Ami a támogatott kriptopénzeket illeti, a két tárca több, mint 50 ismertebb digitális valutát és ezernél is több ERC20 tokent támogat. A részletes lista a típusok adatlapjain tekinthető meg. A walletek a tárolás mellett egyes esetekben a stakinget és a node-ok futtatását is lehetővé teszik, a Ledger szoftverének DeFi (Compound) integrációja pedig a magas kamatozású decentralizált hitelezés világába is betekintést biztosít.

Az érdeklődők a Ledger Nano S-t most az eredeti 21 500 Ft helyett 17 202 Ft-ért, a Ledger Nano X-et pedig 43 400 Ft helyett 26 064 Ft-ért, vagy ennek megfelelő kriptopénzért (BitPay) szerezhetik be a gyártó oldaláról.

A kedvezményes ár érvényesítéséhez szükséges BLACKFRIDAY20 kuponkódot a Checkout után előbukkanó megrendelőlap jobb oldalán található kis dobozkában kell megadni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img