Szülinapos a Bitcoin

spot_img

Pont ma ünnepli tizenkettedik születésnapját a Bitcoin: 2009 január 3-án publikálta először a Bitcoin dokumentációját egy ismeretlen, Satoshi Nakamoto nevű szerző.

Mindenki, akinek van Bitcoinja nagy eséllyel a legjobb születésnapi ajándékot kapta egy új történelmi árfolyamcsúcs formjában. A BTC ugyanis az éjszaka alatt újabb csúcsot ért el 34 800 dolláron.

A napokban 33 000 dollárról még leesett egy rövid időre az árfolyam, aztán 30 000-ről újra átvették az irányítást a bikák. Sokan arra számítanak, hogy ez egy blow off top és 35-36 000 tájékán jön az esés. Kereskedőnk, Balage elemzése alapján a 24 000 körül lehet a következő szint, amikor újra hosszabb távra érdemes lehet vásárolni BTC-t.

Az altcoinok is jó napokat zártak. Az Ethereum három éves csúcson van azzal, hogy 800$ fölé is elért az árfolyam. A napokban a DOGE megint megélt egy nagy pumpát és újra bejött az ismétlődő DOGE mintázat a grafikonon.

Az év vége felkapott coinja a Polkadot (DOT) újabb +9%-ot ment egy nap alatt, amivel már 9$ felett van az árfolyama. A Litecoin utoljára 2019 nyarán volt 150$-nál, ma pedig újra megütötte azt. Az XRP még nem tért magához az esés után, a a 20 centet próbálja tartani.

Coin360.com

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img