Nulláról az első Bitcoinig: mellébeszélés nélkül

spot_img

Nemrég fedezted fel a Bitcoint. Talán nemrég fedezted fel újra. Netán egyszer már szerettél volna befektetni, aztán félretetted a dolgot. Most, hogy újra a vásárlást fontolgatod, mi is tudunk segíteni, hogy kiigazodj ezen a területen.

Van egy írásunk, ami nagy segítség lehet akkor, ha nem tudod, hogy pontosan hogyan vágj bele az első kriptovaluta befektetésedbe.

A letölthető PDF-et rövidre fogtuk, nincs benne szakzsargon és csak a lényeggel foglalkozunk benne: Hogyan juss el a nulláról az első bitcoin befektetésedig?

Miben más ez, mint a többi bitcoin témájú bevezető?

  • Megkímél téged az unalmas technikai részletektől és szakszavaktól.
  • Kézzelfogható, konkrét dolgokkal találkozol benne: megismerd a piacot, a vásárlási, eladási és tárolási lehetőségeket és magabiztosan vághatsz bele az első befektetésedbe.
  • Nem pazarolja az idődet, mint egy véletlenszerű YouTube videó, aminek csak a bevezetője négy perces.
  • Nem kell azon agyalnod, hogy épp jó üzletet csinálsz-e vagy sem, hiszen a kiadvány független, nem egy szolgáltatást reklámoz.-

Ha még soha nem foglalkoztál a kriptovalutákkal vagy a Bitcoinal, ez a kiadvány egy kiváló kiindulópont.

Nulláról az első Bitcoin befektetésedig

Kattints ide és töltsd le most (PDF)

Mivel az egyszerűségre, az érthetőségre és a tömörségre törekedtünk, vannak dolgok, amikkel a kiadvány egyáltalán nem foglalkozik. Ilyen a Bitcoin technológiai háttere. Vagy a bányászat. De a kereskedés, vagy a portfóliód kockázatkezelése is olyan dolgok, amik szóba sem kerülnek. Ha ezek a témakörök érdekelnek, ajánljuk a KriptoSuli e-mail tanfolyamunkat és eBook-unkat.

Kellemes olvasgatást!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img