165 millió dollárnyi BNB-t semmisítettek meg

Megosztom

A világ legnépszerűbb kriptopénz tőzsdéje, a Binance tegnap több, mint 3,6 millió darab BNB tokent égetett el. Dollár értékben ez nagyjából 165 milliót jelent.

Ez, a 14-ik negyedéves égetés volt a legnagyobb a Binance történetében.

Amikor a Binance elindította saját tokenjét, a BNB-t, ígéretet tett arra, hogy a teljes készlet felét, vagyis 100 millió darab BNB-t éget el a jövőben. Az aktuális égetés mértéke pedig mindig az előző negyedév kereskedési volumenétől függ. Mivel az egész piac kiugróan teljesített az elmúlt hónapokban, ezt a Binance volumene is megérezte, így azzal arányosan rekord mértékű BNB-t sikerült elégetni.

Idáig a Binance a BNB készlet 13%-át semmisítette meg az elmúlt három és fél évben. Hétfőn Changpeng Zhao bejelentette, hogy ebben az iramban 27 évig fog tartani, amíg tényleg elégetik a készlet felét – emiatt pedig szeretné felgyorsítani a folyamatot. Pedig nagyjából másfél éve már egy gyorsított égetési módban semmisítik meg a BNB-ket azért, mert az előző metódus képlete alapján bárki visszafejthette, hogy mekkora bevételt könyvelt el a Binance az adott időszakban.

“Hogy mennyire gyorsabban? Azt még nem tudjuk 100%-ra. A jelenlegi gyorsított égetés modellel 5-8 évre tudjuk levinni. Ez viszont még változhat a jövőben, a BNB árfolyam vagy a piaci körülmények függvényében”.

/theblock/

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel