Nem sikerült megtartani a 38 000 dollárt a Bitcoin árfolyamának

spot_img

Bár egy kis időre érintette a 38 000 dolláros szintet, a bitcoin végül nem tudott megkapaszkodni azon és 35 000 dollár környékéig esett. A legtöbb nagy altcoin követte a BTC-t a mai esésben, összesen 50 milliárd dollárral lett kevesebb a piac kapitalizációja. Ezzel együtt az altok lefaragtak a BTC dominanciájából is, az 64%-ra csökkent.

A BTC már -6% felett áll 24 órán belül. A cikk megírásakor a napon belüli legalacsonyabb szinten állt, 34 860 dolláron. Eddig ez a szint egy támasz volt, ha ez elesne, akkor a következő szint 34 000, valamint 33 200 dolláron található.

Az elmúlt héten elég jól mentek az altcoinok, azonban ez ma egy kicsit megtört. A legnagyobb kapitalizációjú altcoinok 3 és 5% közötti esést tudtak beírni.
Miután az Ethereum tegnap új történelmi csúcsot írt le, 1430 dolláron, mára 1310 dollár körül kereskedik. A BNB és a DOT is nagyobbat esett, 7 és 8% körüli veszteség keletkezett náluk.

coin360.com

Történtek érdekes emelkedések is. Például a Hedera Hashgraph és az ő HBAR nevű tokenük. Az Egyesült Királyság nemzeti egészségügyi szolgálata ugyanis bejelentette, hogy a COVID vakcinákat az egyik alvállalkozójuk rendszerének köszönhetően a projekt blokkláncán fogják nyomon követni. A HBAR a hírre 60%-ot emelkedett és ma reggel kezdődött el a korrekciója.

Az Enjin Coin (ENJ) is szép eredményt hozott, legalább 40%-os emelkedéssel. Ez annak volt köszönhető, hogy a Japán legnépszerűbb váltó- és kereskedő alkalmazása, a Coincheck listázta a coint – a listázás pedig a helyi kriptós önszerveződő szakmai szervezet “pecsétje” után történt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img