Az FTX egy időre felfüggeszti az ingyenes ETH és ERC20 kiutalásokat

Megosztom

Bár a legtöbb tőzsdén az ügyfeleknek kell kifizetniük a kiutalásokkal járó tranzakciós költségeket, az általunk is kedvelt FTX ezt egészen a tegnapi napig átvállalta magára, amivel nagy népszerűségre tett szert a kereskedők körében.

Eljött azonban a pillanat, hogy az egekbe szökő ethereum feekkel már ők sem tudtak mit kezdeni, ezért egy ezzel kapcsolatos bejelentést tett a tőzsde vezetője.

Mivel egyes tranzakciókért már 100 dollárnak megfelelő ethereumot kellett kifizetniük és naponta 20 millió dollárjukba került a felhasználók kiutalásainak finanszírozása, az FTX átmenetileg felfüggesztette az ethereum és az ERC20 alapú tokenek ingyenes küldési lehetőségét. Azok akik legalább 150 FTT tokennel rendelkeznek, továbbra is élhetnek ezzel a lehetőséggel, de amíg nem rendeződik a helyzet, mindenki másnak ki kell fizetnie az ethereum hálózat díjait.

A nem Ethereum alapú kriptopénzeket az FTX döntése nem érinti, ezeket továbbra is ingyenesen utalhatják ki a tőzsde ügyfelei.

Habár az FTX-en jelenleg sajnos pont nem működik, az alábbi trükk használatával olcsón megúszható, ha valaki a legnépszerűbb stabil coinnal szeretne utalni a nagyobb váltókon lévő számlái között.

Így utalhatsz ingyenesen stabil coint a nagyobb tőzsdék között

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel