FTX: PayPal támogatás a kriptotőzsdétől

Megosztom

Az FTX bejelentette, hogy felhasználói mostantól kezdve akár PayPal segítségével is befizethetnek az oldalra. A kifizetések még nem aktívak, de már dolgoznak a problémán és hamarosan ez a funkciót is aktiválni fogják.

Az FTX-re végrehajtott PayPal befizetések azonnal megjelennek az ügyfelek számláin és mivel a tranzakciókat maga a PayPal bonyolítja le, lényegében bármilyen fiat valutával végrehajthatóak. A tőzsde nem számol fel külön jutalékot ezekért az utalásokért, de azokra a PayPal szabvány díjszabásai továbbra is érvényben lesznek, tehát ennek megfelelő levonásokkal kell számolni. A szolgáltatás a bankkártyás vásárlásokat is támogatja.

Ugyancsak a PayPalhoz köthető az a hír, hogy a vállalat felvásárolta a Curv-öt, ami egy kriptopénzek megőrzésére szakosodott cég. A fizetési szolgáltató különböző források szerint 200 – 500 millió dollárt fizethetett az akvizícióért.

Az eset érdekessége, hogy a piac egyes szereplői össszekeverhették a Curv-öt a Curve (CRV) nevű kriptopénzzel, az ugyanis a tegnapi bejelentés idején emelkedni kezdett, ám később visszakorrigált.

Ezért szeretjük az FTX-et

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel