Crypto.com a Forma 1-ben

spot_img

Hiába, a fejlődésnek nem lehet útját állni, márpedig ha van valami, ami most kivételesen jól fejlődik, az a kriptopénzek piaca. A kriptopénzeknek az árfolyama, a kapcsolódó szolgáltatásoknak pedig a felhasználói bázisa robban, mindennek pedig igen látványos hozadékai is vannak. A Crypto.com mostantól megjelenik a Forma 1-ben. Mutatjuk.

Az Aston Martinnal kötöttek több éves megállapodást, ugyanolyan szponzori együttműködés ez, mint bármely másik: az istálló tőkéhez jut, a szponzor pedig megjelenési lehetőséget kap a világ egyik legfontosabb technikai sport eseményén. Az autón, illetve a pilóta ruháján jelennek meg már az idei szezonban is a Crypto.com logói, igazán látványos, szép eredmény az egész piac számára.

Természetesen a pilóta, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel ruháján is megjelenik a kriptopénz-szolgáltató logója, egészen pontosan a jobb kulccsontja feletti részen:

Maga az autó pazar látványt nyújt, ahogy az összes többi ebben a kategóriában, az alábbi képen bár nem kivehető a Crypto.com logó, de biztosak lehetünk abban, hogy ott van:

Azért is izgalmas az együttműködés, mert az Aston Martin 61 év után tér vissza a száguldó cirkuszba, ha egy kissé rosszmájúak akarnánk lenni, akkor hozzátennénk, hogy nyilván ez a tény, és az ebből eredő kedvezőbb ár tette lehetővé a Crypto.com-nak a megjelenést, de ezt a típusú rosszindulatot meghagyjuk a piac kritikusainak.

Az mindenesetre biztos, hogy az úgyevezett exposure, vagyis a megjelenésnek köszönhető elérés óriási lesz, a már koronavírussal fertőzött 2020 során az átlagos nézőszám közel 87,5 millió volt, igazán jelentős figyelem kíséri a futamokat.

Ami a Crypto.com saját elérését illeti, tavaly októberben lépte át a mágikus ötmilliós határt a felhasználói bázis, azóta a bikapiacnak köszönhetően dupláztak, immár bő tízmillió felhasználóval rendelkeznek világszerte. A hazai közönség is jelentős, egyre nagyobb Facebook csoportok várják a magyar érdeklődőket is.

Az autógyár nem mellesleg arról is ismert, hogy a James Bond filmekben is rendre megjelennek autócsodái, ezt kihasználandó hamarosan kapcsolódó NFT-kkel is jelentkeznek a rajongók számára. Ha most szeretnél kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javsoljuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img