A többség csak 30%-ot ad el, ha nyerőben van

spot_img

Izgalmas mini-felmérést készített a CryptoPanic néven ismert hír-aggregátor, arra volt kíváncsiak, hogy mekkora részét adják el az emberek a kripto befektetéseiknek, amikor éppen nyerőben vannak. Úgy tűnik rendkívül ragaszkodó típus az, aki kriptopénzekkel foglalkozik, nem igazán szeretjük kiadni a kezünkből, amink van, még akkor sem, ha jól járnánk. Mutatjuk.

Az első, az eredmények alapján egyben a legfontosabb válaszlehetőség az volt, hogy még a következő bull run során is hodlerelni fogunk, a válaszadók 34%-a, vagyis több mint harmada jelölte ezt meg. Azok, akik több mint 50%-ot adnak el, ha profitban vannak meglepően kis arányt képviselnek, mindösszesen 11% jelölte meg ezt a lehetőséget.

A 31-49%-os eladási arány sem kifejezetten magas, 12%-ról van szó csupán. A teljes, vagyis 100%-os eladás mellett döntők pedig alig érték el a válaszadók egy ötödét, 18% jelölte meg ezt a lehetőséget. Hozzá kell tennünk, hogy mindösszesen 404-en vettek részt a rögtönzött felmérésen, hogy ez menyire reprezentatív, azt mindenki ítélje meg maga.

A legnagyobb csoportot az eladókon belül azok alkották, akik 30%-ot, agy annál kevesebbet adnak el, ha magasabb értéken jár az árfolyam, mint ahol beszálltak. Ezt a lehetőséget 25% választotta, úgy tűnik már ez is nagy szó. Hiába, hosszútávú gondolkodókkal vagyunk körülvéve, vagy csak mindenki retteg, hogy rosszkor száll ki olyasmiből, amivel még sokkal többet is kereshetett volna.

Ha most szeretnél kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img