Egy darabig messzire kerüld el a PancakeSwap és a Cream Finance oldalait!

spot_img

Ma délután eltérítették két népszerű DeFi alkalmazás, a nemrégiben általunk is bemutatott PancakeSwap és a Cream Finance DNS címeit. Azokat akik felkeresik ezeket az oldalakat, automatikusan átirányítják egy az eredetihez megtévesztésig hasonlító kamu oldalra, ami a privát kulcsaik megadására szólítja fel a látogatókat.

Decentralizált appok lévén sokan hajlamosak lehetnek megadni a kért információkat, amire a valódi appok üzemeltetői SOHASEM szólítanák fel a felhasználóikat. Maga a Pancake és a is Cream megfelelően működnek és nem törték fel őket, csak a domain címeiket érinti a támadás, amik felett remélhetőleg hamarosan visszaszerzik az irányítást a fejlesztők.

https://twitter.com/PancakeSwap/status/1371471934999777281?s=20

Mivel a DNS címek megváltoztatása után több órára, vagy rosszabb esetben akár több napra is szükség lehet a helyes átirányítás visszaállításáig, egy darabig érdemes elkerülni a két népszerű DeFi app oldalait. Kettejük közül egyébként a PancakeSwap jelentheti a nagyobb fogást, ami a Binance Smart Chain ökorendszer legnagyobb decentralizált tőzsdéje. Forgalma az elmúlt 24 órában meghaladta az 1.5 milliárd dollárt.

További hírekért és elemzésekért csatlakozz a Discord csatornánkhoz és kövess minket a YouTube-on is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img