Megvan a Coinbase részvénykibocsátás dátuma, beindulhatnak a tőzsde tokenek

spot_img

Tegnapi tájékoztatójuk alapján április 14-én, szerdán kerülhet fel a Coinbase a Nasdaq kínálatába. Az amerikai váltó lesz az első olyan kripto tőzsde, aminek papírjaival a hagyományos piacokon is kereskedni lehet.

A Coinbase április 6-án fogja közzétenni első negyedéves pénzügyi beszámolóját és az év hátralévő részével kapcsolatos várakozásait. Valószínűleg nem véletlen az időzítés és a listázásuk előtt sok nagy számot olvashatunk majd a jelentésükben.

A 42 napig tartó konszolidációt új BNB csúcs követte

A részvénykibocsátás körül kialakuló hype a következő időszakban kedvező hatással lehet a többi kripto tőzsde által kibocsátott coin árfolyamára is, a BNB értéke például a tegnapi nap folyamán mintegy 10%-kal emelkedett. Ennek oka, hogy szinte minden nagyobb váltó több felhasználóval és nagyobb forgalommal rendelkezik a Coinbase-nél, aminek tőzsdei értéke az előzetes becslések alapján akár a 100 milliárd dollárt is elérheti. A többi kripto tőzsde piaci értéke, pontosabban a sokak szemében ezt megtestesítő coinok piaci részesedése ma még jóval kevesebb ennél.

Top tőzsde tokenek piaci részesedése (milliárd dollár)

A Coinbase részvények várható értékére egyébként már most is spekulálhatnak a kereskedők, az FTX még tavaly decemberben indította el az erre lehetőséget adó CBSE kereskedési párt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img