spot_img

Magas kamatokat kínál az FTX a rajta keresztül kölcsönadott stabil coinokra

spot_img

Az elmúlt napokban rendkívül magas, akár évi 100%-nak megfelelő hozamot is elérhetett az, aki az FTX-en keresztül adta kölcsön az USDT stabil coinjait.

Egy bika piac során sok kereskedő vesz fel hitelt, hogy a rendelkezésére álló tőkét megsokszorozva még nagyobb profitot érhessen. Az ezek iránti kereslet főleg a nagy árfolyam mozgások idején szokott megélénkülni. Egyes tőzsdék maguk helyezik ki ezeket a kölcsönöket, míg más oldalak lehetővé teszik, hogy a felhasználók is odaadhassák másoknak a saját coinjaikat. Ezek közé tartozik az FTX is, ahol az elmúlt napokban olyan nagy volt a kereslet az USDT alapú hitelekre, hogy ezek biztosítására 50-100% közötti éves hozamot kínált a váltó.

Aki szeretné kihasználni az ehhez hasonló lehetőségeket annak erre az aloldalra kell ellátogatnia. Itt akár 2 trade között is letétbe helyezhetőek a stabil coinok, a funkció használata ugyanis nem igényel hosszú távú elköteleződést. A kamatok jóváírása óránként történik és aki ki akarja venni az itt elhelyezett pénzét, annak már “a következő körben”, vagyis 1 órán belül visszautalják a számlájára a kölcsönzött összeget.

A letétbe helyezett pénz visszautalásához a Stop Lending gombra kell kattintani.

A felajánlott kamat mértéke az aktuális kereslet és kínálat függvényében változhat, így nyugodtabb időszakokban vissza is eshet. A cikk írásának pillanatában az elérhető hozam 24% volt.

Ezért szeretjük az FTX-et

spot_img
spot_img