DOGE elfogadóvá vált egy jó nagy webshop

spot_img

A DOGE eszméletlen menetelése mögött sokan lufit kiáltanak, lássuk be: joggal. Egy friss hír szerint azonban még akár az is lehet, hogy addig fújják ezt a lufit, míg meg nem szilárdul a kutya alatt a kenel, legalábbis lesz hova visszaesni, miután kifogynak a rakéták. DOGE elfogadóvá vált a newegg, mutatjuk a részleteket.

Mivel itthon ismeretlen brandről van szó, ezért kezdjük azzal, hogy mi is az a newegg. Egy számítógép-alkatrészekkel kereskedő webshopról van szó, annak ellenére, hogy a modern weblapkészítése trendeket nem igazán követik ami az aruclatot illeti, mégis nagyon sikeresek.

Kaphatunk itt mindent a videókártyától kezdve a hangfalon át egészen a routerig, klasszikus elektronikai webshop. A 2001-ben indult cég azonban 2016-ra már 2,7 milliárd dolláros bevételt ért el, igazán komoly szereplőről van szó.

A DOGE elfogadásuk nem közvetlen, a BitPay a fizetési partnerük, egy ideje már bitcoinnal is fizethetünk a legkülönbözőbb termékekért. Még egy gyors gondolat erejéig visszatérve a webshop bemutatására, bő 1,6 millió követővel rendelkeznek a Facebookon, egy elektronikai webshoptól azért ez kimagasló teljesítmény.

De visszaugorva a kriptopénzek világába, egy Twitter felhívás pontosabban szavazás keretében született meg a döntés a DOGE elfogadásáról, úgy tűnik nyitott az innovációra a webshop törzsközönsége.

Persze ez önmagában még nem jelenti azt, hogy ne lehetne csúnya zakó a láthatáron a mémcoin számára, azt azonban jól szemlélteti, hogy van azért -némi- tartalom, ha úgy tetszik fundamentum a kriptopénz mögött, ezt jól mutatja a newegg példája.

A bolond kutya már a nyolcadik

Ha most szeretnél DOGE Coint vásárolni, vagy más kriptopénzt, netán bitcoint, litecoint, egyebet, mi a Binance használatát javasoljuk, megbízható, stabil, kutyaharapás biztos platformról van szó.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img