Revolut támogatás az FTX-től

Megosztom

Az FTX igazgatója néhány órával ezelőtt közölte, hogy mostantól kezdve a Revolut segítségével is végrehajthatóak lesznek a fiat pénzes be- és kifizetések.

Egyes felhasználók már korábban is élhettek ezzel a lehetőséggel. A fizetési appal például díjtalanul, SEPA tranzakciók segítségével lehetett euro-t küldeni, vagy éppen kiutalni a váltóról, de ennek a folyamatnak a támogatása korábban még nem volt hivatalos, így a Revolut fiókjának ideiglenes befagyasztását kockáztatta az, aki ehhez a módszerhez folyamodott. Ennek veszélye elviekben most már senkit sem fenyeget.

A fiat pénzzel történő műveletekre kizárólag az FTX webes felületén van lehetőség, ahol a Wallet menüpontban, a megfelelő pénznem gombra (pl.: euro) kattintva kezdeményezhetjük a tranzakciók végrehajtását.

A tőzsde igazgatójának bejelentése alatt többen is szóvá tették, hogy a Revolut korábban felfüggesztette a számlájukat, amikor kriptovalutákkal kapcsolatos tranzakciókat próbáltak meg végrehjatani. Habár ennek veszélye a hivatalosan is bejelentett támogatással valószínűleg jelentősen mérséklődött, azoknak akik Revoluton tárolják a megtakarításaikat, vagy a mindennapi élethez szükséges pénzüket, a biztonság kedvéért még érdemes lehet néhány hétig kivárniuk és figyelniük, hogy mások milyen tapasztalatokat szereznek az új szolgáltatás használatával kapcsolatban.

Ezért szeretjük az FTX-et

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel