Pattant az ADA a hosszú távú támaszról

spot_img

Az ADA, a legtöbb altcoinhoz hasonlóan május 16-a óta csökkenő trendben mozog az USD ellen, most viszont megpattant a diagonális felfelé tartó támaszról.


Az all-time-high 2.47 dollár volt az ADA-nál, ma pedig az 1 dolláros támaszon pattant meg az árfolyam. Ez az alj már a negyedik érintése volt a diagonális támaszunknak a hetes grafikonon. A price action ellenére a technikai indikátorok még mindig medvések, a grafikonon egy medvés reversal is megjelenik és az RSI is lefelé tart. A hosszú távú trend még mindig medvés.

A rövid távú helyzet a következő: az 1.08 dolláros horizontális támaszon már háromszor pattant az árfolyam. Emellett egy lefelé tartó trendvonal tart ellenállást az árfolyamnak. Ha sikerülne áttörnie az ADA-nak ezt az ellenállást, az az 1.90-es szintre vinné az árat – ez a 0.618-as Fibo szint.

A beincrypto elemzése szerint az árfolyam már megcsinálta az öthullámos bikás impulzust, ami még 2020 márciusában kezdődött. Ebben az esetben, az említett növekedés csak a B hullám lenne, mielőtt egy újabb lefelé trend befejezné a korrekciót (fenti grafikon)

A BTC ellenében az ADA leesett a 3900-3700 sats közti támasz szintről. Innentől kezdve ez egy ellenállás lesz. A technikai indikátorok itt is medvések, nagy eséllyel lemegyünk a 3000-2900 sats-ig.

/CryptoMinchNL, beincrypto/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img