Fellélegezhetnek a Liquid felhasználói, az FTX kártalanítja a tőzsde ügyfeleit

Megosztom

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy feltörték a japán Liquidet. Az eset az Inlock révén a magyar közösséget is érintette.

A lopásból származó tetemes, közel 90 millió dolláros kár megtérítéséhez egy másik tőzsde sietett a Liquid segítségére. Az FTX vezetője az esti órákban jelentette be, hogy 120 millió dolláros kölcsönt biztosítanak a Liquid számára, amiből az nem csak kárpótolhatja majd az ügyfeleit, de még az ázsiai térségben való további terjeszkedését is finanszírozhatja. A Liquid a világ egyik pénzügyi központjának számító Szingapúrban folyamodott működési engedélyért. Az ennek megszerzéséhez szükséges pénzügyi és likviditásbeli feltételeknek most az FTX segítségével lehetnek képesek megfelelni.

A 2014 óta működő Liquid (korábban Quinex) egyike a legrégebb óta üzemelő kripto tőzsdéknek, akik az elsők között szerezték meg a japán hatóságok által kibocsátott működési engedélyt is. De talán nem csak ennek köszönhetik, hogy az FTX ilyen nagyvonalú volt velük szemben, hiszen a tőzsde egyik legfőbb vetélytársa, a Coinbase szintén a napokban vetette meg a lábát a szigetországban. A Liquid felkarolásával az FTX most olyan befolyásos barátokra és pozitív megítélésre tehet szert, ami egy esetleges későbbi terjeszkedés során hatalmas pluszt jelenthet a számukra.

Konicsivá: a Coinbase rárúgta az ajtót Japánra

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel