spot_img

Ingyenes lett a 3Commas az FTX felhasználók számára

spot_img

Néhány nappal ezelőtt együttműködési megállapodást kötött az FTX és az egyik legnépszerűbb kereskedések menedzselését és automatizálását lehetővé tevő szoftver, a 3Commas. A megállapodás értelmében az FTX felhasználók ingyenesen hozzáférhetnek a 3Commas valamennyi funkciójához, tehát nem kell fizetniük a havi 14 – 50 dollár közötti áron elérhető díjcsomagokért. Az ajánlat bármilyen FTX fiókkal igénybevehető, tehát azok is élhetnek a lehetőséggel, akik már régebb óta rendelkeznek tőzsdei számlával.

A két platform összekötéséhez lépjünk be, vagy ha még nincs számlánk, regisztráljunk az FTX-re és a 3Commas-ra.  Ha ez megvolt, akkor látogassunk el az FTX API aloldalára.

A legördülő menüből válasszuk ki a 3Commas-t és klikkeljünk az első szürke dobozkára: CREATE API KEY FOR TRADING. Ezután egy felbukkanó ablakot fogunk látni, benne egy API KEY és egy API SECRET felirattal és alattuk két számsorral. Hagyjuk nyitva ezt az ablakot.

Egy új böngészőfülön lépjünk be a 3Commas fiókunkba is, ahol ez a kép fog fogadni minket.

Válasszuk ki az FTX-et és menjünk rá a lentebb látható, Connect FTX with API keys instead feliratra. Az előbukkanó ablak API KEY és API SECRET megfelelő soraiba másoljuk át a nyitva hagyott FTX ablakban látható kódokat. majd klikkeljünk a kép alján látható zöld gombra.

Ezzel el is készültünk, a tőzsdei számlánkat összekötöttük a 3Commas-szal. (Ha valaki Subaccountokat használ az FTX-en, akkor azokba belépve külön-külön kell létrehoznia a hozzájuk tartozó API kulcsokat).

A fenti eljárással a 3Commas-t kizárólag trade-ek végrehajtására hatalmazzuk fel, a program fejlesztői nem tudják a számlánkon lévő pénzt máshova utalni, vagy ellopni. A két platform összekötésre létezik egy másik mód is, amikor a 3Commas oldalán keresztül csak be kell lépnünk az FTX fiókunkba, és ezzel automatikusan beállítanak számunkra mindent, de ezt választva nálam egy olyan figyelmeztetés jött elő, ami szerint a 3Commas hozzáférést nyer a pénz kiutalási funkciókhoz is, ezért ezt a lehetőséget végül nem mutattam be és mások számára sem ajánlom a használatát.

Aki még csak most ismerkedik a 3Comassal, az bekapcsolhatja a játékpénzes (Paper Trading) funkciót is, amivel képzeletbeli kereskedési ügyletek feladásával tudja szimulálni a 3Commas használatát. Ez az oldal jobb felső sarkában látható menüben, a Paper Trading felirat alatt tehető elérhetővé.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
kriptobányász hírek havonta

Kriptobányász hírek

arizona bitcoin barát

Arizona kontra bitcoin – második menet

vizsgálatot indított a SEC a Wall Street-i befektetési tanácsadók ellen

Befektetési tanácsadókat vizsgál a SEC

Nyilvánossá vált az FTX hitelezői listája

Missouriban és Mississippiben törvényjavaslat érkezik

A törvény erejénél fogva

spot_img