Aranykereszt, bronz szobor és egy jel Satoshitól

spot_img

Úgy tűnik kedvező előjelek mellett kerülhet sor a Satoshi szobor ma délutáni avatására. Az előrejelzések szerint nem csak az időjárás lesz kegyes a résztvevőkhöz, de még a Hold állása is megfelelő lehet, ugyanis egy éppen tegnap kialakult aranykereszt segíthet még emlékezetesebbé tenni a jeles pillanatot. Aztán meg ott van még AZ a titokzatos dolog is.

Egy mondás szerint a dagály minden csónakot megemel. Lényegében ezért érdemes odafigyelni a bitcoin grafikonján formálódó aranykeresztekre, amik az 50 és 200 napos mozgóátlagok találkozásakor jönnek létre. Az ezek által határolt emelkedő trendek során nem csak a BTC, de a legtöbb altcoin árfolyama is jelentős mértékben növekedhet.

Noha ez kereszteződés hamis vételi jelzésekkel is szolgálhat, a jelenlegihez hasonló helyzetekben általában happy enddel és több száz százalékos növekedéssel végződött a két vonal találkozása. Az elmúlt években ez alól az egyetlen kivételt a 2020. márciusában bekövetkező Covid crash jelentette, ami nem csak a kripto, de a hagyományos piacokat is megrengette.

“Most a tököm is csuriban van.” – fogalmazott egy kedves ismerősöm az aranykereszt kapcsán. Mi is bízunk benne, hogy a ma délután bemutatásra kerülő szobor áldozatot elfogadják majd tőlünk a kripto istenei és a következő hónapokban megajándékoznak minket néhány zöld gyertyával.

Kollégánk egyébként tegnap az alábbi képet küldte az avató helyszínéről. Valaki ezt a maszkot helyezte el a bemutatásra váró szobor közelében. Az illetőt senki sem látta, szerintünk maga Satoshi lehetett. Hát kell ennél több?

TY: a “Thank You”, vagyis a “Köszönöm” kifejezés rövidítése.

További hírek, elemzések és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img