spot_img

FTX – Mercedes F1 partnerség

spot_img

Az FTX hosszútávú együttműködési megállapodást kötött a Mercedes – AMG Petronas Forma 1-es csapatával.

A szám szerint nem megnevezett, de “több szezonra szóló” partnerség keretében, a tőzsde logója “prominens helyen” fog szerepelni a csapat két versenyautóján, a versenyzők, vagyis Lewis Hamilton és Valtteri Bottas szerelésén, a garázsban, az interjú és VIP szekciókban és a csapat kamionjain.

A nézők első alkalommal a most hétvégén megrendezésre kerülő orosz nagydíjon láthatják majd először az FTX felségjelzéssel ellátott autókat.

Az FTX és a Mercedes a fentieken túl más módokon is együtt fog működni, például az FTX saját fizetési szolgáltatásának, az FTX Pay-nek a bemutatásában és Mercedes branddel ellátott NFT-k kibocsátásában, melyek a tőzsde saját NFT piacterén válnak majd elérhetővé.

Az FTX az elmúlt hónapok során mintegy 300 millió dollárt költött különböző sport és e-sport csapatokkal való együttműködésre, amivel a kriptovaluták iránt potencionálisan érdeklődő új ügyfeleket szeretnének megszólítani.

A tőzsde három héttel ezelőtt azt is bejelentette, hogy hamarosan az Egyesült Államokban is elindítja határidős kereskedési szolgáltatását, amivel a kriptotőzsdék közül elsőként vetheti meg a lábát ezen a fontos piacon.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Az FTX eddigi legfontosabb bejelentése

@spot_img
spot_img