Nagy bejelentésre készül a Vechain

spot_img

A napokban Olaszországba utazott a Vechain vezérigazgatója. Habár Sunny Lu hétfői beszámolója szerint már rögtön az érkezését követő első órákban sikerült néhány fontos dolgot elintéznie, úgy tűnik, hogy ezek csupán csupán csak felvezetésként szolgáltak egy nagyobb bejelentéshez.

Az elsősorban vállalati és logisztikai blokklánc megoldásokban utazó Vechain közösségi oldalán ma délután egy olyan üzenet jelent meg, ami szerint sikerült megállapodást kötniük a világ egyik legnagyobb logisztika cégével.

A posztban részleteket egyelőre még nem közöltek, de utaltak rá, hogy hamarosan többet is megtudhatunk az egyezségről. A Vechaint korábban több globális logisztikai céggel, a DHL-el, a Kuehne + Nagel-el és a DB Schenkerrel is összefüggésbe hozták, akikkel az elmúlt évek során már több pilóta programon is együtt dolgoztak a blokklánc startup mérnökei. Hogy vajon közülük kerül-e ki a most beharangozott partner, az a következő napokban, vagy hetekben derülhet ki.

A Vechain jelenlegi legnagyobb partnerének a Walmart China, a világ legnagyobb bolthálózatának ázsiai leányvállalata tekinthető, ahol már számos élelmiszer származását és feldolgozásának menetét követhetik vissza a vásárlók, ha telefonjukkal leolvassák az azok csomagolásán elhelyezett QR kódot. A termékek életútját hitelesen rögzítő megoldást és az ahhoz szükséges technikai eszközöket a Vechain fejlesztette ki. Alighanem ezek alkalmazása biztosít majd alapot a most belengetett partnerséghez is.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img