Obama szóvivője az Uniswaphoz igazolt

spot_img

Csak kapkodjuk a fejünket, olyan sok, és olyan minőségű “átigazolás” történt az elmúlt év során a hagyományos pénzvilágból a kriptopénzek területére. Tanácsadók, bankvezérek, topmenedzserek, egyebek. Most azonban egy szokatlan kandidát, Barack Obama korábbi amerikai elnök egykori szóvivője került egy kripto, pontosabban DeFi szervezethez, az Uniswaphoz.

Hari Sevugan igazi veterán bennfentes Washingtonban, pontosan azért csábították az egyik vezető DeFi platformhoz, hogy segítséget nyújtson a törvényhozás- és szabályozás útvesztőiben. A Cointelegraph beszámolója szerint tudatos stratégiáról van szó, nem csupán magára a szabályozásra, hanem a viharos, nehézkes, hosszú szabályozási folyamatra igyekszik felkészülni a Uniswap.

Hari Sevugen

A DeFi szolgáltató színeiben is médiakapcsolatokkal fog foglalkozni Sevugan, közleményében nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire boldog, hogy a csapat tagja lehet, illetve azt is, nincs kétsége afelől, a kriptopénzek a jövő szerves részét képezik, most már elkerülhetetlen az egyre jelentősebb térnyerésük.

Nem csoda, hogy az Uniswap, és álalában az egész kriptopénz-DeFi piac igyekszik felkészülni a szabályozásra, hiszen mostanában egyre nagyobb nyomás helyeződik a területre a kongreszus részéről, készül-készül, de még mindig nem teljesen világos a regula. Egyelőre kis túlzással csak az tűnik bizonyosnak, hogy lesz szabályozás, jelen állás szerint inlább szigorúbb, mintsem megengedőbb.

Ráadásul a Uniswap ellen külön vizsgálat és per is indult a SEC részére, hasonlóan a Ripple-el szeben indított eljáráshoz. Nem lesz könnyű a következő időszak a különböző kriptopénz projektek számára, abban azonban mégis bízhatunk, hogy hosszútávon egy határozott, ám a piacot el nem lehetetlenítő intézkedéscsomag lép majd életbe.

Ha most szeretnél kriptopénzeket vásárolni, mi a Binance használatát javasoljuk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img