21 Lecke: ingyenesen letölthető könyv a Bitcoinról

spot_img

Habár a legtöbben még mindig csak a meggazdagodás eszközeként tekintenek rá, évről-évre egyre többen próbálják meg mélyebben is megérteni a Bitcoin jelenség mögött álló tényezőket. A nemzetközi közösség egy az Alice csodaországban, illetve a Márixban is használt kifejezéssel illeti azt, amikor valaki a felszín alá pillantva úgy dönt, hogy alászáll, és elkezdi magának felfedezni, hogy valójában “milyen mély a Bitcoin ürege”.

Merthogy a Bitcoin esetében nem csak a működéséről mondható el az, hogy határtalan. A megértésére fordított idő is könnyen egy életre szóló kalanddá válhat az erre vállalkozók számára. Közgazdaságtan, politika, játékelmélet, történelem, filozófia, kriptográfia, hálózatelmélet, informatika, jog, pszichológia. Csupán néhány példa azokra a tudományokra, amelyek formálták és formálják a Bitcoin múltját, jelenét és jövőjét.

Az anonimitásba burkolózó, de a nemzetközi Bitcoin közösség elismert tagjának számító Gigi, 21 fejezeten keresztül segít és ösztönöz minket arra, hogy mi magunk és megértsük és elgondolkozzunk a Bitcoin sikerének különböző aspektusain. Az immáron magyar nyelven is ingyenesen elérhető 21 Lecke című könyv fordítását ezúttal is Mikinek köszönhetjük. <3

21 Lecke letöltés: PDF, Mobi + Epub (zip)

Miki korábbi munkáit itt érhetitek el:

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img