Bitcoin fedezetű jelzáloghitel terméket kínál a Milo

spot_img

Az ingatlanos fintech cég a Milo, bitcoin jelzáloghitel ajánlattal bővíti szolgáltatásait. A vállalat legújabb pénzügyi terméke lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy BTC állományukat ingatlan vásárlásra használják fel – közölte a vállalat keddi közleményében.

Még tavaly számoltunk be arról, hogy a Ledn hitelezési platform szintén BTC fedezetű jelzáloghiteleket indít 2022-ben. A Ledn szerint szolgáltatása decemberben egyenlőre még pilot módban volt, de már az idei év elején szeretné piacra dobni a terméket az egyesült államokbeli és kanadai ügyfelek számára.

“A Milo ügyfelei képesek lesznek elzálogosítani a bitcoinjukat ingatlanvásárlásra, és végre jogosultak lesznek egy alacsony kamatozású 30 éves futamidejű kriptohitelre” – áll a közleményben. Ez a megoldás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy továbbra is birtokolhassák a bitcoinjukat és diverzifikálhassák azt ingatlanokba. Az ügyfelek képesek lesznek a vásárlásuk 100%-át finanszírozni, dollár előleg nélkül, és mindezt gyorsabban, mint egy hagyományos jelzáloghitellel”.

A vállalat elmondta, hogy tavaly óta fejlesztik az új ajánlatot, és várhatóan az év elején már a legtöbb igénylő számára elérhető lesz. A cég elmondása szerint jelenleg óriási a kereslet, nagy a várólista a bitcoin jelzáloghitelre, hiszen az amerikai és nem amerikai ügyfelek számára is hozzáférhető lesz.

“Számtalan történet szól arról, hogy az emberek bitcoinból származó bevételekből vásároltak ingatlant.” – mondta Josip Rupena, a Milo alapítója és vezérigazgatója. Az új kripto alapú jelzáloghitelünkkel olyan fogyasztók számára is bővíthetjük kínálatunkat, akiket korábban a bankok elutasítottak csak azért, mert kriptovalutájuk van.”

Miami polgármestere, Francis Suarez, a bitcoin egyik lelkes támogatója és birtokosa szintén kommentálta a Milo új ajánlatát. A közleményben azt mondta, hogy a bitcoin jelzáloghitel “úttörő eredmény” az USA dominanciájának előmozdítása érdekében a Bitcoin ökoszisztémában.

“Ahhoz, hogy Miami a tőke fővárosává váljon, olyan vállalatokra van szüksége, mint a Milo, akik hajlandóak az innovációra és az ötletelésre” – tette hozzá.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedéssel kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

/bitcoin magazine, milo, bitcoin news/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img