Engedd el az Axie-t és jutalmat kapsz

spot_img

„Ha szeretsz valakit, engedd el”. Ez a mondás most az Axie Infinity világában is aktuális, ugyanis bevezették az Axie lények szabadon engedését, ami gyakorlatilag egy tokenégetési mechanizmus.

Minden hálózat és játék, ahol végtelen mennyiségű NFT-t lehet készíteni, hamar szembesül a folyton bővülő készletek problémájával. Amíg néhány Axie stabilan őrzi az értékét, a készletek elég nagy része csak tárcákban ül és virtuálisan porosodik. Ezeket a kihasználatlanul álló Axiekat most te is szabadon engedheted, ráadásul jutalmat is kapsz érte.

Ha „visszaengeded az Axiet a vadonba”, akkor Holdújév tematikájú nft-ket kaphatsz, amikkel kidíszítheted a telkedet. Egy-egy Axiért cserébe az alábbi tárgyakat kaphatod, zárójelben a drop chance-el, vagyis a eséllyel, hogy megkapd:

  • Assorted Firecrackers (35%)
  • Traditional Snack Box (35%)
  • Blossom Tree (20%)
  • Lucky Lantern (9%)
  • Crimson Tiger (1%)

Mindegyik Axie után legalább egy tárgyat kapsz a fenti listából, valamint részt vehetsz egy sorsoláson, ahol 5 darab Axie Origin Coint- (AOC) nyerhetsz. Ezeket aztán beválthatod mindenféle értékes tárgyakra.

A beváltási akció csak a Holdújév keretében elérhető, vagyis tegnaptól még február 20-ig beválhatod a nem használt Axie-kat. A közösség várakozása szerint az égetési mechanizmus valamilyen formában még biztosan visszatér a jövőben a játékba.

/playtoearn.online/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img