Beszáll a Warner Music a The Sandbox-ba

spot_img

A világ egyik legnagyobb zeneipari vállalkozása, a Warner Music Group partnerséget kötött a The Sandbox-szal. Az együttműködés célja, hogy a The Sandbox égisze alatt formálódó multiverzum egy zenei tematikájú közösségi teret kapjon.

Ezt a teret – ami egy játékbeli megvásárolható telket jelent, a Warner Music fogja birtokolni és a terveik szerint azon felépül egy virtuális nagyszínpad és egy zenei témájú vidámpark.

A partnerségnek a virtuális koncertek és a különböző közösségi események lesznek a sarokkövei.

Amellett, hogy a stúdió zenészei virtuális koncerteket tarthatnak, nagy eséllyel a Warner brand alá tartozó számtalan zenész avatarjai is megjelenhetnek majd a játékban.

A The Sandbox-nál nem ez az első nagy név, akivel együtt dolgoznak. Már az Adidas, az Atari, a The Walking Dead és más brandek is az ő segítségükkel alapozták meg magukat a metaverzumban. A zenei világból pedig már Snoop Dogg, Steve Aoki és a Deadmau5 is ott volt a játékban.

“Az új partnerségünk rengeteg új lehetőséget visz a metaverzumba. A Warner Music most egy tengerparti teleknek megfelelő, értékes telket szerzett a világunkban. Erre a telekre pedig immerzív, közösségi zenei élményeket szeretnénk építeni és fejleszteni. Itt nem korlátoznak minket a való élet korlátai és ezáltal a zenészek és a rajongóik olyan módokon léphetnek kapcsolatba, amilyenre eddig még nem volt példa.”

– mondta a Warner Music digitális üzletfejlesztésért felelős igazgatója.

Az új együttműködés keretében hamarosan megvásárolhatóvá válnak a Warner Group telke körüli üres telkek. A fejlesztők abban reménykednek, hogy egy igazi zenével foglalkozó városnegyed alakul ki a nagy név körül.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img