spot_img

FTX TradingView integráció: mostantól a TV-n is feladhatod a trade-jeidet

spot_img

Együttműködési megállapodást kötött a TradingView és FTX.com, aminek köszönhetően innentől kezdve már magán az elemző portálon keresztül is feladhatjuk a tőzsdei megbízásainkat.

A funkció használatához össze kell kapcsolnunk az FTX és a TradingView fiókjainkat, amihez mindössze néhány gombnyomásra lesz szükség. Ehhez először el kell látogatnunk a TradingView-ra, majd ráklikkelni a kép alján található Trading Panel gombra.

A megjelenő listából válasszuk ki az FTX / Connect lehetőséget. A rendszer ezután átirányít az FTX-re, ahol be kell lépnünk és engedélyeznünk kell a kapcsolódást.

Ezután visszatérhetünk a TradingView-ra, ahol innentől kezdve a szintén a kép aljáról elérhető FTX fülön keresztül követhetjük nyomont a trade-jeinket. Itt akár a sub-accountjaink között is váltogathatunk, de  le is csatlakoztathatjuk a váltót (FTX/Logout), ha már nem szeretnénk fenntartani az összeköttetést.

Az ügyletek feladására a képen is jelölt, jobb oldali ikonnal előhozható panelen van lehetőség. Az adott trade mindig a megnyitott grafikonra fog vonatkozni.

Ha csatlakoztattuk a tőzsdét, akkor lehet, hogy onnantól kezdve a keresési találatainkban csak az FTX-en listázott kereskedési párok fognak megjelenni. Ha szeretnénk más tőzsdék kínálatában is böngészni, ikszeljük ki a keresőben az FTX opciót.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img

A Block afrikai bányászba fektet

Inlock: korai kifizetés opció II. fázis

Bitcoinbányászindex-jelentés

Új sorozattal jelentkeztünk

Becsapós emelkedést hozhat a hét

spot_img