Spot tőzsdét indít a BitMEX, jár az üdvözlő bónusz ha gyors vagy

spot_img

A BitMEX az egyik legrégibb tőzsde a kriptopiacon. Ennek ellenére mostanában csak az előző vezérigazgató, Arthur Hayes jogi ügyei kapcsán hallunk róluk. A BitMEX most ezen szeretne változtatni azzal, hogy új spot tőzsdét nyit az eddigi határidős tőzsde mellé.

Az új tőzsde, a BitMEX Spot Exchange tegnap óta működik és már szabad a bejárás a magyar és az európai felhasználók előtt is. A számlád aktiválásához mindenképpen meg kell adnod az adataidat és egy hivatalos okmányodat is.

Egyelőre hét kereskedési pár került a tőzsdére, de a jövőben ennél többre lehet számítani. USDT ellenében lehet kereskedni BTC(XBT)-vel, ETH-val, APE-el, UNI-val, MATIC-al és a LINK-kel. A kereskedési jutalékokat az alábbi táblázatban foglalták össze:

A spot tőzsdéhez API kapcsolat, mobilos applikáció és egy klikkes swap is jár.

Az interfész a megszokott határidős tőzsde felületének egy egyszerűsített verziója. A tőzsde nem titkolt célja, hogy a spot kereskedés megnyitásával olyan kisbefektetőket vonzzon be, akik most szeretnék meglovagolni az árfolyamok beesését.

„A következő egy-másfél évben szeretnénk bekerülni a 15 legnagyobb spot tőzsde közé. A piaci fordulatot és a felfelé hullámot akarjuk meglovagolni” – nyilatkozták a BitMEX-nél. Arra is utaltak ,hogy a hírnevüket alapul véve ez nem túl ambíciózus vállalás, de nem fogják tévképzetekbe ringatni magukat. Fő profiljuk tekintetében, a lejáratlan idejű határidős szerződéseknél is elveszítették piaci részesedésüket a Binance és az FTX ellen a múltban, miután fenntarthatatlanná vált az az offshore üzleti modell, amit akkor gyakoroltak.

A nyitás kapcsán van néhány ajánlat, amivel érdemes lehet élni:

  • Az üdvözlő bónusz keretében ha regisztrálsz és elvégzed az azonosítást 5 BMEX tokent kapsz.
  • Ha 250 dollárnál nagyobb értékben beküldesz a tőzsdére kriptopénzt, még 10 BMEX tokent kapsz.
  • Ha a beküldött legalább 250 dollár értékű kriptopénzt május 25-ig a tárcádban tartod, még 10 BMEX token üti a markod.

Ez az ajánlat az első 10 000 regisztrálóra érvényes.

Szintén az első 10 000 kereskedőnek egy másik ajánlat is él:

  • Kereskedj 250 USD értékben és 15 BMEX-et kapsz
  • 2500 USD spot volumen után 45 BMEX-et kapsz
  • 10 000 USD spot volumen után 90 BMEX-et kpasz
  • 25 000 USD spot volument után 180 BMEX-et kapsz.

Mindkét ajánlat esetén 30 napod van a követelményeket teljesíteni.

Részletek ezen a linken.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img