USDT a Telegramon

spot_img

A Telegram-felhasználók mostantól az alkalmazáson keresztül is  küldhetnek egymásnak USDT-t, a világ legnépszerűbb stabilcoinját.

A CoinDeskkel szerdán megosztott bejelentés szerint az USDT-t hozzáadták a Telegram walletbotjához, ezzel bővítve az üzenetküldő alkalmazás kriptovásárlási és -eladási lehetőségét.

Tavaly áprilisban a bitcoin és a toncoin (TON) került fel a @walletbot kínálatába, az utóbbit már beszélgetéseken belül is lehetett küldeni.

Az USDT hozzáadása ezért fontos fejleménynek bizonyulhat a Telegram kriptoszolgáltatása számára.

A Walletbot tavaly áprilisban indult, és először tette lehetővé a Telegram-felhasználók számára, hogy toncoint (TON) vásároljanak és küldjenek chat-üzeneteken belül. Később a bitcoin is bekerült a kínálatba. A botot úgy hirdetik, mint “anonim P2P-ügyleteket” kínáló eszközt, azonban a felhasználóknak meg kell osztaniuk mobiltelefonszámuk a bottal ahhoz, hogy kriptót küldhessenek, fogadhassana, vagy fizethessenek vele.

Azok a felhasználók, akik kriptovalutákat szeretnének eladni, 0,9%-os jutalékot fizetnek, míg a vásárlóknak nem kell semmilyen díjat fizetniük.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img